And a new blog was born! :)

Şi iată că mi-am făcut şi eu blog!
Un blog creat iniţial din plictiseală! :)
Dar cum afară sunt vreo -10 grade, iar eu neavând altceva mai bun de făcut m-am decis în sfârşit să scriu ceva pe acest mirific blog, bineînţeles cu o cana de cioco caldă în mână(astfel inspiraţia vine mai uşor).
Cum lumea e plină de bloguri, m-am gândit că unul în plus nu strică, mai ales acum în perioada vacanţei de iarnă, când poate o să am mai mult timp să scriu decât altădată!
Deci, cine sunt eu?
Mă numesc Alida şi am 16 ani. Sunt o adolescentă ca toate celelalte: râd, trăiesc, glumesc, mă bucur, rănesc, plâng, iubesc dar nu în ultimul rând încerc să nu las clipele să treacă pe lângă mine şi trăiesc fiecare clipă la maxim.
M-am născut într-o frumoasă zi de 6 decembrie în anul 1994. Tind să cred că am fost ca un mic cadou adus de Moş Nicolae părinţilor mei, de fapt chiar aşa zic şi ei. :)
Şi acum că tot am adus vorba de părinţii mei, cel mai mult pe lumea asta îmi iubesc familia şi am ajuns la concluzia că sunt singurele persoane care întradevăr te înţeleg şi te apreciază pentru ceea ce EŞTI şi pentru ceea ce FACI.
Prietenii, şi ei sunt extrem de importanţi în viaţa mea, dar cum se spune, prietenii vin şi pleacă. 
Sunt o fire deschisă, prietenoasă, veselă, cam visătoare uneori(dar când trebuie revin din nou cu picioarele pe pământ), sunt sociabilă şi înţelegătoare. Pot spune despre mine că sunt şi mai "nebună" uneori(poate mai mult), dar în sensul bun al cuvântului. :)
Sunt tot timpul cu zâmbetul pe buze şi încerc de fiecare dată să privesc partea plină a paharului. :D
Îmi place să ies în oraş, să mă distrez, să cânt, să scriu poezii(şi nu numai), să o iau de una singură pe străzile oraşului, să citesc o carte bună, sa îl ţin pe EL de mână.
Îmi place foarte mult muzica(ascult în general cam de toate- depinde de dispoziţia mea), filmele (de dragoste, comediile) şi animalele.
Îmi place să stau de una singură cu o cană de cioco caldă şi să văd cum plouă.
Pot spune ca îmi plac toate anotimpurile, deoarece toate au câte ceva special şi fiecare reprezintă câte o transformare.
Şcoala? ... Ei bine, şi ea reprezintă o bună parte din timpul meu, şi nu pot spune că nu îmi place(dar nici ca o iubesc), deoarece poate că dacă nu ar exista cu siguranţă ne-am plictisi odată şi odată şi chiar ne-ar lipsi. Aici am întâlnit oameni speciali la care chiar ţin foarte mult şi nu ştiu ce m-aş face fără ei.
Nu pot spune că sunt genul de copil problemă, dar nici copilul perfect nu sunt. Ca şi fiecare om am şi eu defectele mele(nu sunt perfectă şi nici nu intenţionez) pe care le conştientizez şi încerc pe cât posibil să le reduc.
Poi .. cam atât despre mine la momentul de faţă! :D
Dacă ai vreo nelămurire poţi oricând să întrebi! :)
Ne mai vedem pe parcurs.
Salut! ;)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © Frânturi de gânduri