Ce a fost 2010

O singură seară ne mai desparte de bătaia acelor de ceas care vor indica ora 12:00 şi bineînţeles începerea unui nou an: 2011.
La fiecare sfârşit de an se fac diferite statistici, memorii, de fapt ce a fost şi ce a însemnat pentru noi toţi 2010. M-am gândit să fac şi eu la fel. :)
Pentru mine una, 2010 a fost un an destul de bun. Am trecut prin muulte întâmplări şi situaţii, unele mai plăcute altele mai puţin. Am râs, dar am şi plâns, m-am distrat, am învăţat multe lucruri noi, am cunoscut persoane noi, m-am îndrăgostit, am iubit, dar m-am şi despărţit, am rănit, am minţit, am judecat (şi poate pe cine nu trebuia), am iertat (poate prea mult), am fost rea, zăpăcită, visătoare.
Am făcut multe în anul ce tocmai se va încheia, mi-am îndeplinit multe dorinţe, dar nu pe toate.
Pentru 2011 nu îmi fac prea multe planuri, şi nici nu îmi pun foarte multe dorinţe, pentru că dacă nu se vor întâmpla nu vreau să fiu dezamagită. Aştept ca 2011 să mă surprindă (într-un mod plăcut, sper).
Doar atât îmi doresc: ca anul 2011 să fie măcar atât de bun pe cât a fost 2010, dacă nu şi mai bun. :)
Iar vouă, tuturor vă doresc să aveţi parte în anul care vine de cât mai multe bucurii, să fiţi sănătoşi şi fericiţi alături de familiile vostre, iar toate visele să vi se îndeplinească, şi să aveţi puterea de a le face faţă atunci când se vor împlini!
Un An Nou Fericit! >:D<
                             

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © Frânturi de gânduri