Sărbătorile viiiin!

Da aşa este, cum spuneam "sărbătorile vin" şi odată cu ele pot spune oficial că, începând cu ziua de astăzi "vacanţa tocmai a început!".
În sfârşit s-a terminat şi cu ultima teză(la română) şi nici acum nu pot înţelege de a fixat-o profa' chiar în ultima zi de şcoală.
Anyway, eu cel puţin am intrat în spiritul sărbătorilor încă din 1 Decembrie. :D Nu ştiu de ce, dar deja de la începutul lunii decembrie(şi asta în fiecare an) deja mă gândeam la vacanţă şi  parcă se simte în aer un iz de sărbătoare şi fiecare zi mi se pare specială. Poate pentru că, odată cu 1 Decembrie, cum ziceam, (zi liberă, alea, alea), după aceea urma ziua mea de naştere, apoi Crăciunul şi la urmă Revelionul, toate îmi induc o stare de fericire şi parcă în fiecare an e la fel. Oricum ceva ciudat se întâmplă, dar pot spune că e luna mea preferată din an. Mai ales că anul acesta a nins, poate mai mult decât în ultimii doi ani la un loc!
Şi deci, după părerea mea, peisajul e complet, mai lipseşte doar bradul şi cozonacul făcut de mama!
Oricum, mai este până atunci, dar ele oricum vor sosi, cât de curând! :)
Şi până atunci, ca să intraţi şi mai bine în spiritul sărbătorilor de iarnă, vă fac un mic cadou muzical, un colind mirific cântat de Andra! Nu ştiu, dar eu stau şi îl ascult non-stop de un timp încoace şi mi se pare genial, chiar dacă este mai vechi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © Frânturi de gânduri