A mai trecut un an ...

de şcoală. Ce ciudat mi se pare ... atât de repede a trecut timpul. Deja am terminat clasa a X-a.
Parcă numai acum am intrat pentru prima dată pe poarta liceului. Totul mi se părea atât de nou şi necunoscut. Treptat, am desluşit toate noutăţile, am cutreierat până şi cele mai retrase unghere, ca acum, după doi ani, să simt că locul numit ŞCOALĂ mi se pare o a doua casă, un loc pe care îl ştiu ca în palmă.
Aici am întâlnit şi cunoscut colegii, prieteni de nădejde, oameni speciali, fiecare unic în felul lui. Astfel am trecut prin aceşti doi ani, cu prietenii alături, cu profesori indulgenţi (sau nu), cu întâmplări care mai de care mai trăznite, cu zâmbete, lacrimi, certuri, împăcări, ore grele (sau uşoare), diriga (Mole), teste, teze, ''plimbări'' (4 Aşi, Car, Parc), dar mai presus de toate, momente memorabile şi de neuitat.
Acum la sfârşit de clasa a X-a, parcă mă cupride o uşoară nostalgie gândindu-mă că mai am doi ani şi acest capitol frumos din viaţa mea, numit LICEU, va lua sfârsit.
Mă bucur că luăm vacanţa, dar mă bucur doar pe jumătate. Ciudat, dar deja mi se face dor de colegii mei, tovarăşii mei de drum în aceşti patru ani. Oricum, mai avem încă trei săptămâni de petrecut împreună, la practică, cel puţin 15 dintre noi. See you there guys! :)
Până atunci majoritatea dintre voi, care nu faceţi practica & co., veţi lua vacanţa, fapt pentru care vă urez la toată lumea o vacanţă minunată, cu mult soare, cu multă căldură, dar mai ales cu multă DISTRACŢIE. Iar pentru cei de a XII-a, multă baftă la BAC! :)
 

                                   

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © Frânturi de gânduri