La mulţi ani, tati!

Da, la cât mai mulţi şi fericiţi ani tată, fiindcă mâine este ziua ta. Probabil nu o să vezi prea curând mesajul meu, dat fiind că nu ştii (încă) cum să deschizi un calculator, darămite să intri pe Internet.
Cu toate astea, mâine este din nou ziua ta. A trecut din nou anul, iar mâine vei împlini o vârstă cu totul specială. O vârstă rotundă, cu mare însemnătate. O viaţă de om petrecută alături de familie, o viaţă de om plină de necazuri dar şi de nenumărate bucurii şi împliniri. 
Mereu spui cu mândrie că primul meu cuvânt rostit a fost "tata". Şi poate, întotdeuna a fost şi va fi la fel: mereu am să rămân fetiţa cea mică a lui tata, indiferent de ce fac, sau de cine o să fiu în viitorul apropiat, asta nu se va schimba niciodată. 
Cand eram mică adesea mi se punea întrebarea: "Cine este eroul tău, modelul tău în viaţă?". Fără să ezit şi în momentul de faţă răspunsul este acelaşi: TATA.
Cuvintele mari pălesc în faţa persoanei tale, iar în acest moment nu mai pot spune alte cuvinte măreţe despre un om măreţ. Noi (familia, prietenii, cunoştinţele) te ştim exact aşa cum eşti în viaţa de zi cu zi: un om simplu, dar complex în acelaşi timp, cu un caracter puternic, muncitor, corect, blând şi foarte deshis, cu un suflet mare şi cu o inimă mai mare. 
Un tată te învaţă să nu uiţi de unde ai plecat şi îţi oferă încredere pe drumul ce îl urmezi. Tu m-ai învăţat cum să mă port, cum să vorbesc, nu doar cum să am succes în viaţă, ci să port cu onoare numele tău. Datorită ţie am speranţa, înţelepciunea şi credinţa să fiu cinstită cu mine însemi.  
Sunt mândră că am un tată care împlineşte 60 de ani, dar arată de 50 de ani şi munceşte ca o persoană de 40 de ani. Îţi doresc ca şi la 100 de ani să rămâi la fel cum eşti acum şi cum te ştim de-o viaţă!
LA MULŢI ANI fericiţi, tată! Să fii sănătos, să te bucuri de viaţă, să fii ocrotit de Dumnezeu, să ai multă grijă de tine şi să rămâi mereu “tinereţe fără bătrâneţe”!
Să-ţi dea Dumnezeu sănătate, viaţă lungă şi frumoasă!
Un sincer "te iubesc" de la o fiinţă care îţi doreşte tot binele din lume.

                          

1 comentarii:

manea robert spunea...

La multi ani Esti cel mai bun tata

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © Frânturi de gânduri