2012: La an nou, gânduri noi


5, 4, 3, 2, 1 : "La mulţi ani 2012!".
Artificii frumoase, dar puţine (ca deh' e criza, domle' !). Şi? Tot frumoase rămân!
2012 = sfarşitul lumii? Nu şi pentru mine!
Poate tot nu vom ieşi din criză, poate se mai fac încă vreo 10-20 km. de autostradă, poate Udrea va mai inaugura câteva telecabine, telegondole ş.a. (care peste cateva zile nu mai funcţionează), poate nea' Gigi încă va mai număra oile şi va împărţi suta de Euro pe la toate colţurile ... poate. Şi ce?
Cred că cineva, în timp ce eu adormeam în zorii zilei mi-a pus ochelarii cu lentile roz, căci nu ştiu de ce, dar, doar aşa văd eu lumea astăzi. Şi nu, nu e de la cele câteva pahare de vin în plus de aseară. :)
Dar, ştiţi cum se zice, cum te simţi în prima zi din an, aşa te vei simţi tot anul. Şi, Doamne ajută!, mă simt ... de milioaneee! Până şi durerea de cap de aseară mi-a trecut, ca prin minune! Am lăsat tot ce era rău undeva departe. Toate durerile, supărările şi dezamăgirile le-am lăsat la pragul dintre bine şi rău, dintre nou şi vechi, dintre "ieri" şi "azi", dintre 2011 si 2012. Şi acolo vor rămâne, pentru tot restul anului!
Anul acesta nu mă mai afectează nimic, nu mă mai interesează nimic! Nimic din tot ce e negativ.
Nu îmi fac iluzii deşarte, căci nu vreau să rămân mai apoi dezamăgită, dar prevăd că anul acesta o să fie MAXIM, poate cât ultimii 2 ani la un loc! De ce? Anul acesta începe cum nu se poate mai bine, cu practica de 2 săptămâni la HotelGermisara, ca mai apoi în februarie să urmeze plecarea la Barcelona, în mai, plecarea în Turcia, la toamnă urmează permisul şi maşinuţa. Iar în decembrie majoratul! ♥
Pe lângă toate acestea, voi petrece la majorate, voi organiza Balul Absolvenţilor, voi vizita Moldova cu minunatele ei mănăstiri, voi merge la mare, la munte, la ţară, poate voi învăţa mai mult şi mai bine ca până acum, voi râde, voi lega noi prietenii, voi vedea locuri noi, voi trăi totul la maximă intensitate, căci peste 11 luni vine sfârşitul lumii, nu? :))
Până atunci vă îmbrăţişez cu drag şi vă doresc din tot sufletul un An Nou fericit, plin de satisfacţii şi împliniri, un an în care să vă faceţi de cap, cu cap, până peste cap. :)
0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © Frânturi de gânduri