Eu seara nu dorm :)


Iată-mă. Tot aici. A trecut aproape o lună din vacanţă, şi eu tot unde eram acum o lună(acasă) mă găsesc. Nimic extraordinar, sau ieşit din comun.
Poate vă aşteptaţi să vă povestesc cum a fost în Bratislava. Şi da, vă povesteam cu mare plăcere, dacă mai mergeam. Ehh da, plan canceled, datorită unor probleme ... tehnice. Mai mult sau mai puţin. Nu cred că vreau să intru în mai multe detalii ...
Oricum, cu planurile pentru Bratislava anulate, tot ceea ce mi-a rămas de făcut era să ... mă bucur în continuare de binemeritata vacanţă. Şi da, planuri erau destulee. Mai rămanea cheful şi starea necesară pentru a le şi îndeplini. That`s the problem. Am o lene de mă doareee. :))
Ce frumoasă e viaţa, cand leneveşti până pe la vreo 12-1, iar după aceea mai leneveşti puţin la umbră, cu o limonadă rece, o carte bună şi cu melodia preferată care se aude la radio. Iar seara, după atâta lucru, obosiţi dar cu mult chef de distracţie, merită să ieşim prin oraş, să stăm la o bârfă cu prieteni vechi, să mergem la o terasă plină cu vise, să râdem şi să retrăim momente de mult uitate. Căci, vorba melodiei, "eu vara/seara nu dorm". :)
În asta constă, până acum mirifica mea vacanţă, căci, ce aş putea să fac într-un mic orăşel ca, Simeria?
Eventual, să dau o raită până la mare. Probabil.
Oricum e ultima vacanţă cu atât de multă lejereală, căci la anul pe pe vremea asta sunt deja cu BAC-ul dat(şi luat, sper) şi pe fugă cu înscrierea la viitoarea mea facultă. Unde? Care? Întrebări la care şi eu aş vrea să-mi răspund. :) Dar, mai am timp de meditat destul până atunci, oricum mai e un an întreg, ce dracu'? :)
Ultimul an cu ai mei colegi. Un an greu, dar în care vom profita de fiecare moment petrecut împreună.
Şi înainte să cad în butoiaşul cu melancolie, eu vă las, căci v-am plictisit destul. :)
O vacanţă cât mai frumoasă vă doresc tuturor! Ne auzim curând.
2 comentarii:

Boogie spunea...

Aceeasi stare de leneveala este si la mine, nu am chef de absolut nimic. Ma trezesc dimineata intrebandu-ma ce am de facut si imi dau seama ca nu am nimic de facut. O sa fac cumva sa imi umplu si eu timpul cu ceva, eventual un job.

Alida spunea...

Da e bine să ai un job, din acest punct de vedere. :) M-am gandit să-mi iau şi eu unul, măcar pe perioada verii, dar m-am răzgandit. :)
Oricum chiar dacă la prima vedere pare ca nu ai nimic de făcut, mereu se iveşte cate ceva la orizont. :)

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © Frânturi de gânduri