Despre femei la un alt nivel"Toate femeile sunt curve. În afară de mama şi sora mea. Dar şi ele sunt femei." (Napoleon) 


Şi ca să continui puţin postarea de data trecută, astăzi o sa vorbim despre femei. Dar despre un anumit tip de femeie, care te fute la propriu, dar mai ales la figurat. Femeia fatală, femeia care îţi suceşte minţile dar şi portofelul. Femeia care joacă la dublu, dar câştigă de fiecare dată. Femeia care pot fi eu sau tu. Femeia care se ascunde în fiecare dintre noi. Femeia pe care o doreşte oricare bărbat, dar e posibil să nu o aibă niciodată.
O femeie care joacă la dublu este o femeie satisfăcută. Pentru că nu trebuie să demonstreze nimănui ce şi cine este cu adevărat. Pentru că ce nu primeşte dintr-o parte i se oferă din cealaltă, fără să fie nevoie să ceară. Pentru că nu iubeşte. Pentru că are planul de rezervă. Pentru că nu se vinde pe nimic. Pentru că îşi permite să fie rece. Pentru că orice solid rigid cu două puncte de sprijin este mai stabil decât dacă ar avea unul singur. Pentru că nu se plictiseşte.
O femeie care joacă la dublu este o femeie egoistă. Pentru că nu vinde ce ştie, nu cumpără ce i se oferă. Ia pe gratis. Pentru că e genul de femeie care schimbă cearceaful ca să-şi schimbe maşina. Pentru că are curajul necesar să se adapteze în funcţie de situaţie. Pentru că este capabilă să aibă o dublă gândire şi să se autoconvingă că are tot timpul dreptate. Pentru că uneori este o suprafaţă care simulează adâncimea.
O femeie care joacă la dublu este lucrarea de diplomă a lui Dumnezeu la examenul de estetica. Pentru că ştie să speculeze, să intuiască şi să satisfacă. Pentru ca oricât de scump ar fi rujul pe care şi-l doreşte va face în aşa fel încât să-l primească cadou. Pentru că este pasionată de matematică: îşi împarte vârsta la doi şi dublează preţul hainelor sale.
O femeie care joacă la dublu este o femeie cameleon. Pentru că nu o cunoşti până nu o întâlneşti pentru ultima dată la tribunal. Pentru că ştie cum să-şi poarte vălul ca să te facă să arzi de dorinţa de a-i vedea chipul. Pentru că are mai multe secrete decât cerul.
O femeie care joacă la dublu este o femeie puternică. Pentru că astfel de femei au pornit marile războaie ale lumii. Pentru că ştie să-i facă pe bărbăţi să tacă în ceea ce o priveşte. Pentru că se dă învinsă doar dacă ea te-a învins prima. Pentru că ştie cum să-şi păstreze bărbaţii cu ajutorul propriilor lor vicii. Pentru că ştie cum să dea impresia că-şi ascute ghearele ca să-i convingă pe ceilalţi că le are.
Şi în cele din urmă, există doar trei cuvinte pe care o astfel de femeie vrea să le audă în timp ce se întinde lasciv în patul său de mătase purpurie, îmbrăcată în dantelă: "Fac eu curat."

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © Frânturi de gânduri